Maria

Ik ben Maria

Hoi, ik ben Maria. De oudste zus van mijn knappe zusje en de middelste van vier broers. Ik vind onze ‘grote gezin’ echt stoer. Haha, vind het echt leuk!

Ik word op dit moment door zeven hele leuke lieve wondertjes ‘tante Maria’ genoemd, wat mijn grote trots is 🙂 Ik hou van kids, vind ze echt onwijs lief! En ben dol op het meemaken van hun ontwikkeling. Ieder mensje is zo anders en zo mooi, heerlijk!

Ik woon in een heerlijk klein huisje op de Veluwe. Mooiste plek om te wonen, vind ik! Zo in de natuur! Echt fijn. Om lekker tot rust te komen, maar vind het zelf onwijs lekker om te kunnen hardlopen of een rondje te mountainbiken in de bossen. Weg uit alle drukte, lekker de stilte in, heerlijk!

Geen huisdieren, wel een poging gedaan, wat als ‘resultaat’ heeft, dat mijn zusje nu twee katjes rijker is! (Iets met te veel weg zijn…) Net mijn leeftijdsgetal weer een draai gegeven, 27 op dit moment. Leeftijd vind ik echt iets raars, je voelt je totaal niet anders dan toen je 26 was. Ik keek als klein meisje  altijd zo op naar ‘die grote mensen’, dat zou zo anders zijn…

Ik werk nu bijna tien jaar in de horeca. Wat weinig mensen van mij weten, is dat ik na het afronden van mijn HAVO ingeschreven stond voor een maatschappelijke studie. ‘De mens’ vind ik zó interessant! En het leek me geweldig om mee te kunnen werken in de ontwikkeling en zoektocht van iemand naar zichzelf. Maarrr, in de lange vakantie na het krijgen van je diploma, ontdekte ik dat ik de ‘werkwereld’ veel en veel leuker vond. Mijn schoolperiodes zijn niet altijd even leuk geweest en hier ervoer ik waardering voor wat ik deed. En veel vrijheid, dat vooral! Dus, je ziet het al wel gebeuren… Ik schreef me uit en ben, behalve voor werkgerelateerde cursussen, nooit meer de schoolbanken in geweest.

Ik ben opgegroeid in een streng orthodox christelijk gezin. ‘Veel regels, weinig vrijheid.’ Ik  heb veel liefde voor het geloven in Jezus, maar niet voor regeltjes.

Verder, ik ben erg ondernemend. Nieuwe uitdagingen behoren tot mijn hobby’s. Net zoals deze website. Totaal nieuw voor mij! Dus reuze spannend, maar echt zo leuk! Ik ben veel te perfectionistisch! Een klein voorbeeld, dat ik  dit stukje over mezelf al voor de zoveelste keer schrijf, omdat ik het niet goed genoeg vind. Ik vind het onmogelijk om m’n leven in een A4’tje te drukken! Hoe vertel je nou in zo’n kort stukje wie je bent, wat zeg je wel, wat zeg je niet! “If you don’t try, You’ll never know.” Met andere woorden,  gewoon lekker ervaren wat het is om een website te hebben. En hier lekker mijn verhalen in kwijt te kunnen.

En by the way, leuk dat je m’n website bezoekt!

KusX
Maria

 

 

 

 

 

5 reacties

  • Alice

    Wat ontzettend leuk om alles te lezen en super dankbaar om jou mee te mogen nemen naar Haiti!
    Het zal een reis worden die je in je hart gaat sluiten en die je leven gaat veranderen!
    Heel veel succes met de verkoop van de ijs taarten! Jou enthousiasme werkt aanstekelijk, dus dat gaat goed komen!