Sponsoring

Halverwege september appte Maria: “San, jij bent heel slim met computers hè? En websites en zo?” En toen kwam het verhaal over wat ze in de winter wil gaan doen. Wat dat is, schrijf ik hier niet, want dat kan ze veel beter zelf doen. Maar waar het om gaat, is dat ze vol enthousiasme bij mij op kantoor kwam met een klein plannetje.

Al pratende vond ik dat kleine plannetje veel te klein voor al haar enthousiasme en voor wat ze allemaal nog meer op haar to do list heeft staan. “Maria, waarom ga je je verhalen niet delen? Waarom begin je geen blog?”, was mijn reactie dan ook.

En ook al vond ze dat reuze spannend en probeerde ze nog het excuus “Maar ik weet niets van websites en zo!”, ze werd er ook heel enthousiast van. En ik ook. Dus ik zette deze website voor haar op, las de eerste handgeschreven en via app doorgestuurde verhalen en maakte het compleet met de mooie en liefdevolle foto’s die ze me mailde.

Lieve Maria, met heel veel liefde zorg ik ervoor dat deze website in de lucht blijft, zolang jij je leuke, enthousiaste en mooie verhalen wilt posten.

Liefs,
Sandra
www.signatures.nl

Maria wordt gesponsord door:

Wil jij ook het goede doel van Maria ook sponsoren?

Dan kan dat natuurlijk ook. Heel graag zelfs. Vul daarom onderstaand formulier in en kies het bedrag dat jij wilt doneren. Ontzettend bedankt!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*